Blogindlæg fra usabolig.blogspot.comTownhome in Winter Garden Jan 18, 2017

Great looking townhome in Winter Garden / Independence.

Take a look, and if you like it contact us for a private showing. Very nicely appointed with all the best upgrades. Contact us, if you would like to schedule your private showing.

Florida - Come and join us. Nov 10, 2016


Florida is just the greatest place to spend your winters. It is relatively dry and the weather is just right. Plenty to do, and the cost of living is very reasonable. These are some of the reasons for Florida to have overtaken New York as the third largest state in the US.


Las Vegas - See what you like Nov 9, 2016Las Vegas, Nevada Okt 20, 2016


Det er efterhaanden laenge siden jeg har skrevet her paa bloggen. Det er der mange grunde til, og den primaere er naturligvis at jeg har haft rigtig travlt.

Vi er nu ogsaa autoriserede til at vaere ejendomsmaeglere i Las Vegas, og det er et rigtig interessant marked. Las Vegas ligger centralt mellem bjergene i Utah og Sydcaliforniens strande. Alt er muligt i Las Vegas. Der er meget mere ved Nevada end the Las Vegas Strip, selvom det ogsaa er en oplevelse af de store.

Ejendomsmarkedet var haardt ramt i 2007-10, men det har vendt nu. Prisen stiger og udbuddet af huse er lavt. 76% af udbudte huse bliver solgt inden for 60 dage. Prisniveauet er attraktivt i forhold til de store byer i Californien, og der er mange attraktioner i Vegas omraadet. Vegas er specielt interessant som et tilflugtssted fra den nordiske vinterkulde.

Det er blevet nemt at komme til Vegas. Norwegian har direkte afgang fra Koebenhavn og Oslo, saa der er ingen undskyldninger. Hvis I kan lide det, saa tage fat i os for at kigge paa boliger.Dec 30, 2015

2016 bliver et fantastisk år. Selvfølgelig bliver det fantastisk. Hvis ikke, skulle vi springe det over og gå direkte til 2017.

Der er mange grunde til at 2016 bliver godt. Det virker som om økonomien har det bedre i USA. Folk føler sig ikke sikre på deres fremtid, men i det mindste føler de at deres nutid er bedre end for et par år siden. Samtidig er der kommet et efterslæb på boligmarkedet, hvor der er mange som i en årrække ikke har været aktive, men nu er kommet i en situation, hvor de har brug for at upsize, downsize, eller flytte til et andet område.

Vi har haft en død periode i Central Florida henover sommeren og i starten af efteråret, men fra november og fremad har det virket som der er kommet en øget transaktionsvolumen og priserne er steget lidt.  Det er i residential real estate forandringerne er sket. Der er stadig stille på feriebolig markedet, og det skyldes primært økonomien i Brazil. Brazil har trukket Florida i de senere år for vacation homes, og det sker ikke lige nu.

Der er dog ikke krise på samme måde som i 2008-2009 med alle tvangsauktionerne, og det skyldes at rigtig mange huse er købt af udlændinge kontant. Så er der ligesom ikke så mange grunde til at komme på tvangsauktion. Der er også mange skandinaviske ejere, som gerne vil sælge pga den fordelagtige dollarkurs over for danske, svenske og norske kroner.

Vi er fortrøstningsfulde, og ønsker alle vores forretningsforbindelser et godt nytår, og vi ses i 2016.


Orlando Nov 17, 2014

Efteråret i Orlando er det perfekte tidspunkt at være turist her. Vejret er behageligt. Køerne er kortere end i peak, og indkvartering, biler og fly er billigere end i sommerferien og til jul. Det er alletiders tidspunkt at besøge os.
August 2014 Aug 24, 2014

Temperaturen er høj uden for. Det ville være ulideligt uden AC. Det er en af de varmeste dage vi har haft endnu, så vi tager en pause inden for.


Temperaturen på boligmarkedet er ved at blive varm igen. Vi kan mærke køberne er tilbage, og vi har mange fremvisninger. Vi kan ikke klage, og det gør vi heller ikke.Sommeren 2014 Aug 6, 2014

Sommeren 2014 har været interessant. Vi har mødt rigtig mange søde og dejlige skandinavere, som nyder at være i Florida.

Florida er helt fantastisk om sommeren. Golf, solskin, forlystelsesparker, shopping, backyards bbq og en heftig regnbyge om eftermiddagen. Alt hvad man kan ønske sig af en sommer.

Interessante tider på boligmarkedet i Florida Jun 17, 2014

Det er spændende tider på det Floridanske boligmarkedet. På den ene side er efterspørgslen til stede, men långiverne er ikke særlig villige til at låne penge ud. Det gør den ameriksnske køber frustreret, men det er vanskeligt at gøre noget ved. Det er specielt gensalgshusene som har problemer med at få lån.

Det er blandt andet derfor man købere vælger at købe nyt. Ny udstykninger har typisk långivere linet up, og det giver ofte resultater.

Mange skandinaver kigger for tiden på at sælge deres feriehuse, og det hjælper vi gerne med, men det er ikke det beddte tidspunkt lige nu. Vi tager altid en snak med folk, og giver vores ærlige mening om tingene.
Variation Sep 11, 2013

USA er et stort land. Samtidig er det et land, hvor man kan lide individualisme. Det ses tydeligt i de huse, som man har mulighed for at købe.

http://www.usabolig.com/listing?id=O5152808

Eksemplet er et hade eller elske hus. Det er naturligvis også muligt at købe et typehus, hvor individualismen bliver vist indvendigt.

Kig på huset og elsk/had det. Hvis du vil kigge på mange spændende huse kan du altid søge på www.usabolig.com eller kontakte os.


Svar på spørgsmål/kommentar Sep 5, 2013

Vedrørende kommentar:

"Hej. Jeg overveje at købe en lejlighed i Californien (Long Beach). Formålet er at leje den ud gennem noget property management, så lige nu er jeg ved at lægge et budget. Mit spørgsmål til jer er, om jeg skal betale skat i Danmark af min ejendom, eller om jeg kan nøjes med at betale property tax derovre. Kan skat nogensinde finde ud af, at jeg har ejendom i USA, hvis jeg tager og betaler af på et lån derovre?"

Vi anbefaler at du taler med en revisor om din konkrete situation. Som hovedregel skal man som dansker betale ejendomsværdiskat, når man ejer en bolig. Det danske skattevæsen er ligeglade med om boligen ligger i Hornbæk, Skagen, Spanien eller USA. Det er muligt at undgå ejendomsværdiskat ved køb af boligen som erhverv. Det vil være en god idé at diskutere det med dine danske rådgivere, hvordan man kan gøre det bedst muligt for dig.

Jeg er ikke i stand til at svare på om det danske skattevæsen kan finde ud af du ejer en bolig i USA. Jeg vil dog anbefale dig at vælge en fremgangsmåde, hvor du gør tingene lovligt i forhold til det danske skattevæsen.

Generelt kan det godt lade sig gøre at købe boliger i USA, hvor man udlejer boligen til amerikanske lejere, og hvor gode afkast er mulige. Det er vigtigt ved en sådan investering, at man finder et property management firma, som man stoler på. Du er som dansk ejer langt væk fra din amerikanske bolig, så du kan ikke selv lige tage forbi for at checke om alt ser ok ud.

Du kan tage fat i os, når du er klar til at komme videre i forløbet. Vi arbejder både i Californien og Florida - www.usabolig.com


Inden salg af huset er det altid en god ide at: Jun 11, 2013


Bankrate.com recently featured a list of the top ways buyers back away from a home listed for sale. Its list includes these items, among others:

1. Dirt: "The No. 1 biggest mistake is not getting the home in the best possible condition. That's huge," says Chad Goldwasser of Goldwasser Real Estate in Austin, Texas. "I won't even represent sellers at this point unless they are fully aware of how important it is to get their home in the absolute best condition that they've ever had it in." Goldwasser suggests also steam-cleaning tile and grout and carpets and replacing carpets if necessary.

2. Odors: "Odors are a big one, especially kitchen odors," says Julie Dana, co-author of The Complete Idiot's Guide to Staging Your Home to Sell. "I advise my clients not to cook fried food, fish, or greasy food while the house is on the market. ... Interestingly, next to the kitchen, the smelliest room in the house is actually the living room. That's typically the room that has the most fabric, so that is where odors get absorbed." She recommends having curtains and upholstery cleaned, particularly if someone in the home is a smoker, and taking steps to eliminate any pet odors.

3. Old fixtures: "You need to change out old fixtures in your house," Goldwasser says, adding outdated ceiling fans and light fixtures should be replaced prior to listing a home. "New cabinet hardware and doorknobs will probably cost all of $400 or $500, but it makes a huge difference."

4. Wallpaper: When buyers see wallpaper, they think of another thing to add to their to-do list, says Dana. "Wallpaper is extremely personalized. You've spent hours looking over books to pick out the wallpaper you want," she says. "What are the odds that the person walking in the door will also like that wallpaper that you picked out?"

5. Popcorn acoustic ceilings: These ceiling were popular in the 1960s and 1970s but now can date a home. Still, it can be a mess and costly to remove, so real estate professionals say sellers may need to be prepared to credit a buyer in certain markets if they decide to keep the popcorn ceiling when selling a home.

6. Too many personal items: Cluttered homes make it difficult for buyers to see past the home owner’s belongings and start envisioning themselves there. "Anything that makes your house scream 'you' is what you don't want," Dana says. "I tell all my clients that how we decorate to live and how we decorate to sell are different, and right now, we're decorating to sell."
Source: “10 Ways to Turn Off a Would-Be Homebuyer,” Bankrate.com (June 10, 2013)


Jun 5, 2013

Sommeren er over os. Det er tider til nye oplevelser.

USA er alle tiders rejseland. Sikkert, hvis man bruger hovedet. Nemt at komme rundt i.

Vi bor i Florida i dag, men vi har tidligere haft fornøjelsen af at leve i San Diego.

San Diego er bare en skøn by at besøge. Det er en stor by på en lille måde. Der er så mange attraktioner både i San Diego og i nabobyen mod nord Los Angeles.


Orlando i Florida er ligeledes en dejlig by at besøge. Der er lige så mange attraktioner i Central Florida, som Sydcalifornien. Det er samtidig en frisk køretur at komme ned til trendy Miami. Alt er muligt i Florida. 

Det er bare 2 eksempler på gode rejsedestinationer her til sommer i USA. Ejendomsmæglerforeningen i USA har et slogan - "It is a good time to buy." Her til sommer vil jeg hellere sige: "It is a good time to come."

Kom til USA, og hvis du vil købe enten i Californien eller Florida skriv eller ring til os. Se kontaktdetaljer på www.usabolig.com Forskelle mellem Florida og Californien Maj 31, 2013

Vi arbejder som ejendomsmæglere både i Californien og Florida, og der er store forskelle mellem stederne.

Vi har boet i San Diego og Orlando. Der er fordele og ulemper ved begge steder.

Fordele Californien:

Klimaet, som er mindre voldsomt i San Diego. Behagelig temperatur hele året
Naturen, hvor der er flottere landskab med bjerge i horisonten
Havet, som er mere dramatisk
Stemningen og hjælpsomheden, hvor folk er afslappet og høflige på den gode måde
Trafikken, hvor der bliver kørt mere fornuftigt og efter reglerne


Fordele Florida:

Skat, hvor man ikke skal betale indkomstskat til Florida
Vinteren, hvor behovet for jakker er begrænset til 5-10 dage om året
Prisniveauet, hvor man ikke skal betale ret meget for et lækkert hus og alt bare er billigere
Trafikken, som bare er mindre presset end i SoCal.
Strandene som er blandt de flottest i USA.
Afstanden til Europa er bare kortere, og de sidste 3 tidszoner har stor betydning i hverdagen.


Vi hjælper gerne folk med ønsker på begge kyster af USA til at finde deres drømmebolig eller en god start på deres tilværelse i USA.

Windansea Beach i San Diego - virkelig god surfer strand. Ikke billigt område, men rigtig lækkert. Skal dog advare ikke lokale mod at prøve at surfe der. Det kan godt give lidt problemer........ De lokale surfere kan ikke lide turister :o)
ChampionsGate Apr 28, 2013

Der er virkelig kommet gang i boligsalget i Central Florida.

Lennar (stort byggefirma) har stor succes med salget i Paradise Palms (en del danskere har købt der), og nu i deres nye store community - ChampionsGate.

Det er kun en mindre del af ChampionsGate som er udlagt til sommerhuse, mens hovedparten er normale boliger for fastboende.

Kig på det og kontakt os, hvis det kunne være interessant at se nærmere på det.

http://www.usabolig.com/resort?id=4Feb 19, 2013

Amerikanske huse er anderledes end skandinaviske huse. Generelt er boliger i Florida meget større end vi er vant til. Det er ikke unormalt at se huse på 300-400-500 m2. Det er ikke uhørt for en velhavende familie at have 700 m2 til rådighed.

Samtidig er det meget normalt at der er minimum dobbelt garagen som hænger sammen huset med direkte adgang til huset. Det er ikke normalt for danskere, hvor vi er glade for bare at have en carport.

Det er meget normalt at have søjler, springvand og alle mulig udpyntning foran på huset, men bagsiden er oftest lidt kedelig. Hvorfor bruge penge på udsmykning, hvis du ikke viser det frem ;o)

Vi kan godt lide at tage vores skandinaviske klienter med rundt til mange forskellige typer boliger for at give dem et bedst muligt indtryk af mulighederne. Det er mange penge som folk investerer, så det er vigtigt at de ser lidt af hvert. Prøv at kontakte os for at se komme ud og se jeres næste drømmebolig.

Jan 28, 2013

Florida er et paradis at besøge som turist. Du kan opleve alt fra motorsport eller bikeweek i Daytona Beach,   Disney World, SeaWorld, Universal Studios eller Legoland i Orlando, trendy smarte mennesker i South Beach, stille og roligt familie strandliv på Anna Maria Island, eller high volume shopping i outlets over hele Florida . Der er faktisk få ting som ikke kan lade sig gøre. Det er nemt og smertefrit at køre til alle oplevelserne. Det er specielt rart at være i Florida i vintermånederne, hvor vi har de skønneste temperaturer.

Kom og bliv endnu gladere. Vi ses.


Interessante tendenser Aug 27, 2012

Sommeren er ved at være overstået, så der er mere ro igen. Det betyder ikke, at der er blevet stille, men mere roligt. Det er specielt skønt at trafikken er blevet mindre hektisk.

Det har vlret en lidt anderledes sommer for os. Vi har haft mange europæere herovre for at kigge på boliger, og det er ikke faldet i forhold til 2011, 2010, men har nok ca været samme antal.

Vi har derimod oplevet at udlejningerne til oversøiske turister har været lidt mere presset i år. Det er meget amerikanere, som har boet i vores udlejningshuse i år, hvor der tidligere har været en del danske, engelske, tyske og hollandske turister i vores udlejningshuse i sommerferien. Vi kan virkelig mærke, at Europa nok er mere i krise i år end de tidligere år. Vores udlejning er så blevet reddet af vores amerikanske gæster. Så alt er ikke helt skidt ;o) Det er helt klart at der er fornyet optimisme i USA. Der er stadig krisetendenser, men stadig det er mere positivt i dag end for 3 år siden.

Generelt kan vi godt anbefale USA som rejseland. Det er sikkert, gode priser, og let tilgængeligt. Vi tager selv på ture rundt, og vi har kun positive oplevelser. Der er rigeligt med oplevelser til mange års ferierejser for alle.

Vi har faktisk kun haft en negativ oplevelse, hvilket ikke var en overraskelse for os. Vi skulle fra USA til Canada i bil, og vi havde undersøgt bedste grænseovergang, og vi havde læst, at Canada kunne være lidt besværlige og uhøflige, og det var helt korrekt. Normalt kan hører man at Immigration i USA er "besværlige", og det kan det godt være, men decideret uhøflige og ubehøvlede er ikke normalt en oplevelse i USA. Det var det i den Canadiske immigration/told. Vi mistede helt lysten til at lægge en dollar i Canada og forlod Canada hurtigst muligt.

Kom til USA, og oplev alt fra heksekedlen i New York, laidback storbyen i Chicago, stranden i South Beach, alle de smarte i Los Angeles. Det eneste som er bedre end at besøge USA er at have sit eget hus i USA ;o)

Det er muligt for alle at købe feriebolig, så I har en base til undersøgelser af hele det fantastiske land. Det tager 2½ dag at køre fra Orlando til Los Angeles, 1½ dag fra Orlando til New York eller Chicago, og det tager 3½ time at køre til South Beach i Miami fra Orlando. 


Spændende rækkehus i Orlando området. Maj 18, 2012

Spændende rækkehus i hyggeligt område tæt på Disney, restauranter, shopping og alle de andre attraktioner i Florida. Det er muligt at lave korttidsudlejning.Rækkehuset har 3 soveværelser, 2 badeværelser, gæstetoilet. Der er 121 m2. Det er udbudt til $99.900.

Prøv at tage kontakt til os for at høre nærmere.Spændende lejlighed i Bella Piazza Apr 24, 2012Bella Piazza er en lækker nyere resort bebyggelse, som ligger tæt på alle attraktioner. Det er en meget populær bebyggelse blandt skandinavere.

Vi har fået denne high-end lejlighed til salg. Den er udbudt til $149.900. Den har 3 soveværelser og 3 badeværelser. Den er fuldt møbleret.

Det er 2 store pools, grill, fitness rum, game room, internet cafe i resortet. Der er gå afstand til supermarked og restauranter.
Bedre tider på vej for boligmarkedet i Orlando området Mar 8, 2012

Det har taget lang tid før vi er begyndt at se markedet har vendt sig. Vi har i et stykke tid kunne se at turistområderne i Kissimmee og Davenport har oplevet prisstigninger, men nu er vi også begyndt at se det i Orlando for vores amerikanske klienter. Det er specielt i Dr Phillips og Windermere vi kan se det lige nu. De 2 områder er blandt de mest prestigefyldte i Central Florida, og det er ofte i sådanne områder at prisstigningerne først slår igennem.

Det er blevet sværere at være køber, og man skal være villig til at byde på mere end 1. hus før man får det, og det er specielt frustrerende, når man føler at priserne stiger og stiger.Apple og retail oplevelsen Feb 24, 2012Apple i USA gør det rigtig godt. Jeg havde møde med deres Concierge Service i går i Millenia Mall i Orlando. Der var lidt ventetid, så jeg fik mulighed for at studere miljøet lidt nærmere.

Imponerende antal blå t-shirts på arbejde. Hurtigt anslået var der nok 30 medarbejdere foran i butikken. Det er en pæn størrelse butik, men mindre end de store TDC butikker i Danmark. Der var mange kunder, så alt i alt var der tryk på i butikken, men du kan få fat i en medarbejder rimelig hurtigt. Det er lige før der er flere medarbejdere i en mellemstor Apple butik end i hele Magasin på Kongens Nytorv.

Du kan få support, gode råd, lege med produkterne og alt hvad du ønsker. Hvilken anden IT leverandør tillader end-users personlige møde med support, hvor du kan få hjælp til at få tingene til at virke.

Medarbejdere sælger ikke hårdt, men rådgiver sobert og professionelt, og kunderne er villige og glade for at købe.

Der er ikke uden grund, at Apple har succes. Lækkert design er kun toppen af kransekagen.

Generelt er skandinavere imponeret over service, kundevenlighed i amerikanske butikker. Jeg talte med en dansker fornylig, som undrede sig positivt over, at amerikanere i servicefagene udstråler glæde, når de er på arbejde. USA er ikke perfekt, men der er nogen ting som vi i det kolde Nord kan lære af.


2 Boliger 1 Pris Feb 10, 2012

Det har været en fornøjelse at være med i 2 Boliger 1 Pris. Det var en rigtig god oplevelse, og vi syntes resultatet er blevet fint. Vi er glad for alle henvendelserne, og ser frem til at hjælpe endnu flere med at købe bolig i Florida.

Der er mulighed for at være med i mange forskellige prislejer i Florida. Hovedparten af vores klienter foretrækker at købe boliger, som må udlejes på ugebasis. Vi har fundet et lille udvalg frem, som inspiration. Der er mange flere boliger til salg, og vi kan hjælpe jer med at købe dem alle sammen. Fra det dyreste til det billigste. Fra bankejet til almindelig handel, og sidst men ikke mindst nyt eller gammelt. Kontakt os og tag en snak med os om mulighederne.

I den dyrere ende:
http://www.usabolig.com/listing?id=S4645796

Boligen er beliggende i Kissimmee i det resort, som hedder Formosa Gardens. Det er det mest eksklusive korttidsudlejning community i Kissimmee.

Mellemniveauet

Boligen er beliggende i Davenport i det meget populære golf resort som hedder Highland Reserve.

Billigere ende:

Boligen er beliggende i Davenport i det meget populære resort som hedder Regal Palms.


Det amerikanske boligmarked gør fremskridt Jan 16, 2012

Vi er altid meget forsigtige med hele tiden at tale om at markedet går godt, og bunden er nået. Der er dog mange ting, som begynder at tyde på det i såvel Florida som Californien. Beholdningen af boliger til salg er faldende, og bygning af nye boliger er stigende. Det er naturligvis altid vigtigt at beholde jordforbindelsen, men derfor er det altid rart at se lys for enden af tunnelen.

Specielt i Florida er der stadig rigtig godt gang i boligsalg til udlændinge og det er brasilianere og nordmænd som er blandt køberne. Englænderne er også begyndt at komme igen, og de har ellers været væk de sidste 4 år, så vi kan ikke klage, og det gør vi absolut ikke.

Vi tror på et fremragende 2012 for bolighandel i Californien og Florida.
USA Bolig på TV3 i nyt boligprogram Jan 4, 2012

USA Bolig har den store glæde at være med i et nyt spændende boligprogram på TV3. Vi er med i anden udsendelse, hvor Florida og Thailand bliver sat op mod hinanden.

http://tv3.dk/tv3/gaet-med-i-nyt-boligprogram

Håber I vil kigge med, og eventuelt blive inspireret til at kontakte os for at gøre en god investering i en amerikansk bolig.

Blogindlæg fra usabolig.blogspot.com