USA Bolig kan hjælpe med til at sælge din amerikanske bolig, når du måtte ønske det. Processen er rimelig lige til. Vi indgår en formidlingsaftale, hvor vi aftaler udbudspris, salær, medfølgende inventar, eventuelle konstaterede fejl og mangler og hvilke salgsomkostninger som kan forventes.

Efter indgåelse af aftale, bliver der taget flotte billeder af boligen og den bliver sat til salg. Boligen kommer i MLS (Multiple Listing Services - bolig database) og herfra kommer den ud på alle ejendomsmæglervirksomheders hjemmesider, som henter data fra MLS. Dette betyder, at udover at finde boligen på www.usabolig.com så kan man også finde boligen hos alle ejendomsmæglere som henter data fra MLS. Boligen får således stor eksponering.

Vi står som kontaktperson for interesserede købere. Vi koordinerer fremvisning, hvis boligen samtidig er i et udlejningsprogram eller er i brug på anden måde. Vi svarer på spørgsmål og følger op på henvendelser og varetager sælgerens interesser. Vi videresender alle købstilbud med vores vurdering.

Efter indgåelse af en salgsaftale sikrer vi, at handlen bliver afsluttet, og vores sælgers interesser bliver varetaget bedst muligt. Det er værd at bemærke, at der er amerikanske skatteregler, som har indflydelse på hushandler. Vi sørger selvfølgelig for at vores klienter er orienteret om alle relevante regler.

Kontakt os endelig, hvis du måtte have en bolig, som du ønsker at sælge, og vi vil komme med et oplæg til en formidlingsaftale.